Právě vysíláme

Daniel Radcliffe se definitivně rozhodl. V seriálu o Harrym Potterovi si nezahraje

11. července 2023 13:23
Daniel Radcliffe se definitivně rozhodl. V seriálu o Harrym Potterovi si nezahraje

Příběh o malém čarodějovi Harrym Potterovi se už brzy opět objeví na televizních obrazovkách, tentokrát však v seriálové podobě. Dlouho se spekulovalo, zda se v něm neobjeví i herci z původních filmů. Nyní je jasné, že minimálně o Daniela Radcliffa fanoušci přijdou. „Bylo by divné, kdybych se v seriálu ukázal,“ uvedl.

V dubnu letošního roku bylo oficiálně potvrzeno natáčení seriálové verze Harryho Pottera. Příběh o malém čarodějovi budou moci diváci sledovat na televizních obrazovkách hned několik let, seriál má jít do hloubky a detailů. Spolupracovat na něm má i autorka knižní předlohy J. K. Rowling, která se stane výkonnou producentkou.

Od oznámení seriálu se spekuluje, zda se v něm objeví i původní filmoví herci. Daniel Radcliffe tuto možnost v rozhovoru pro Access Hollywood vyvrátil. „Půjde o nový seriál, bude tam někdo jiný, kdo bude hrát Harryho. Bylo by divné, kdybych se v něm ukázal,“ myslí si herec, který se stal v dubnu letošního roku tatínkem.

„Nicméně se těším, až seriálové zpracování uvidím. Vždycky jsem věděl, že knihy o Harrym Potterovi toho nabízí mnohem více než film a jsem rád, že se do toho společnost Warner Bros pustila,“ dodal Radcliffe.

Připravovaný seriál poběží podle dostupných informací deset let. Každá série by měla přesně kopírovat jednu z knih. Kdo si v Harrym Potterovi zahraje, zatím drží televize v tajnosti.

Články, které by tě mohly zajímat