Právě vysíláme

David Gránský s manželkou přišli ve třetím měsíci těhotenství o miminko

6. února 2023 8:26
David Gránský s manželkou přišli ve třetím měsíci těhotenství o miminko

Nyní jsou David Gránský s manželkou Nikolou šťastnými rodiči. Před dvěma lety ale prožívali jedno z nejtěžších období ve svých životech. Ve třetím měsíci těhotenství přišli o miminko. Sdílením svého příběhu se snaží podpořit další páry, které si prošly nebo procházejí podobnou situací.

David Gránský se podělil o bolestnou vzpomínku. V roce 2021 jeho manželka Nikola potratila. Mělo jít o jejich prvního potomka, na kterého se dvojice nesmírně těšila. O ztrátě dítěte se dozvěděli na běžné kontrole. „Nedokážu si představit, jaké to musí být pro psychiku ženy. Protože ve chvíli, kdy jsme se to dozvěděli, Nikču objednali na zákrok až za čtyři dny,“ uvedl Gránský deníku Blesk.

„Tehdy jsme to strašně obrečeli, navíc my jsme to tehdy už oznámili rodině a nejbližším kamarádům. Všichni nám říkali, že jsme mladí, zdraví lidi, co by se molo pokazit. Ale i tak se něco pokazit nakonec může,“ dodal herec s tím, že dvojice o tomto období svého života příliš nemluví, což je ale možná špatně.

Zprávu dvojice zveřejnila i proto, aby podpořila páry, které jsou v podobné situaci. „Jedna z prvních věcí byla, že jsem začala hledat na internetu a pročítala příběhy ostatních žen, které psaly svoje příběhy o zamlklém těhotenství. A strašně mě utěšovala představa, že psaly, že teď mají zdravé miminko a všechno dobře dopadne,“ zveřejnila Nikola Gránská na instagramu.

Prozradila zároveň, že otěhotněla na svatební cestě. „Při čekání na tu blbou kyretáž se vás zrovna dva lidi zeptají, jestli jste si nedovezli ze svatební i miminko. Dovezli. Mám ho tady, přímo tady, ale nikdy ho nepoznáme. Ne, nedovezli, řekla jsem vždy s úsměvem,“ zavzpomínala Nikol na bolestné období. Uvedla zároveň, že plodu s manželem říkali Borůvka.

Vytouženého miminka se dvojice dočkala vloni v červnu. Narodil se jí chlapeček Mateo, který přišel na svět císařským řezem.

Články, které by tě mohly zajímat