Právě vysíláme

David Hasselhoff draží soukromé věci, v aukci je rande nebo slavný KITT

7. ledna 2021 13:10
David Hasselhoff draží soukromé věci, v aukci je rande nebo slavný KITT

David Hasselhoff, který se proslavil především svou rolí Knight Ridera, rozprodává svůj soukromý majetek. Fanoušci si kromě jiného mohou koupit také jeho automobil, za který požaduje neskutečnou cenu.

Aukce s názvem The Hoff se rozběhla před několika dny. Herec v ní rozprodává věci spojené s jeho kariérou. Kromě podepsaných fotografií, filmových triček nebo kšiltovek si zájemci mohou vydražit například oběd s Hasselhoffem. Jednoznačně nejdražší položkou v aukci je ale hercovo auto KITT.

Dražitelé zatím cenu vyšponovali na 975 tisíc dolarů, což je v přepočtu přes dvacet milionů korun. 23. ledna přitom proběhne ještě živá dražba, a tak může Hasselhoff dostat za auto částku mnohem vyšší. Výherci aukce dokonce herec svého KITTa osobně doručí.

Podle popisku na stránkách aukce pochází auto z roku 1982 a je plně funkční. Kromě několika fotek, které Hasselhoff na stránku přidal, si můžete KITT podrobněji prohlédnout ve filmech Knight Rider, v nichž se objevil. Nenajdete v něm sice skrýš na zbraně nebo tlačítko na přeskakování budov, i přesto však auto skrývá bohatou výbavu.

Zdroj: Motor1, Live Auctioneers

Články, které by tě mohly zajímat