Právě vysíláme

Dcera Kate Winslet jde ve stopách matky, natáčí v Praze seriál

21. dubna 2021 11:10
Dcera Kate Winslet jde ve stopách matky, natáčí v Praze seriál

Mia Threapleton, dcera herečky Kate Winslet, která se proslavila rolí Rose v kultovním filmu Titanic, jde ve stopách své matky. V Praze aktuálně natáčí televizní seriál.

Kate Winslet o své dceři promluvila v pořadu Lorraine Kelly, kde promovala nové kriminální drama Mare Of Easttown, ve kterém si zahrála postavu detektivky Mare Sheeran. „Vždycky jsem věděla, že to přijde. Už před pár lety za mnou přišla a řekla: ‚Myslím, že tomu chci dát šanci.‘,“ uvedla herečka.

„Právě je v České republice, kde začíná natáčet televizní seriál,“ dodala pak.

S Winslet si přitom její dceru lidé často nespojují. Nosí totiž příjmení po svém otci, Threapleton. „Pro ni je skvělé, že má jiné příjmení. Není tak všem na očích a lidé, kteří jí dali roli, ani nevěděli, že je má dcera. Je to pro ni důležité,“Winslet, jejíž dcera letos oslaví své jednadvacáté narozeniny.

Miu má herečka se svým prvním manželem Jimem Threapletonem, se kterým se v roce 2001 rozvedla. Britská hvězda si pak vzala Sama Mendese, jemuž porodila syna Joa. Ani s ním jí však manželství nevydrželo. Nyní je šťastně vdaná za Edwarda Abela Smithe, se kterým má sedmiletého syna Beara.

Zdroj: CNN, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat