Právě vysíláme

Dcera zesnulého Paula Walkera oslnila na premiéře Rychle a zběsile 9. Podívejte se, jak dospěla

22. června 2021 8:10
Dcera zesnulého Paula Walkera oslnila na premiéře Rychle a zběsile 9. Podívejte se, jak dospěla

Meadow Walker, dcera zesnulého charismatického herce Paul Walker, oslnila na červeném koberci. Uctila památku otce na premiéře filmu. Podívejte se, jaká dáma z malé Meadow vyrostla.

Meadow měla jen 14 roků, když její otec, herec Paul Walker tragicky zahynul při dopravní nehodě. Vyrostla z ní dvaceti dvou letá dáma, modelka, která přišla uctít památku otce na premiéru už devátého pokračování ságy Rychle a zběsile.

Paul Walker

Modelka, přišla na červený koberec ve světově proslulém divadle TCL v Hollywoodu v elegantních vyřezaných šatech Yves Saint Laurent.

Meadow Walker

​Na svého hereckého kolegu a kamaráda zavzpomínal i Vin Diesel, který mu Paulovi vzdal hold. Hráli spolu až do Paulovi smrti, jenž tragicky zemřel ve věku 40 let v listopadu 2013.  Vin je kmotrem Meadow Walker, své role se poctivě ujal a o Meadow se pečlivě stará.

Sága o rodině v rychlých sportovních autech má mít ještě jeden finální díl, v desáté časti, která se už začíná psát by se podle spekulací měla objevit právě i dcera zesnulého Paula Walkera.

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat