Právě vysíláme

Dean z Gilmorových děvčat měl ošklivou autonehodu. Má štěstí, že je naživu

25. dubna 2022 13:10
Dean z Gilmorových děvčat měl ošklivou autonehodu. Má štěstí, že je naživu

Jared Padalecki, známý jako Dean z Gilmorových děvčat nebo Sam ze Supernatural, měl ošklivou dopravní nehodu. Jak potvrdil jeho herecký kolega Jensen Ackles, má štěstí, že je naživu. „Viděl jsem to auto a divím se, že ještě není v nemocnici,“ uvedl.

Jared Padalecki se měl spolu Jensenem Acklesem v neděli účastnit besedy k seriálu Supernatural. Dorazil na ni však jen druhý jmenovaný. Jak herec prozradil, jeho kolega měl velmi ošklivou autonehodu, z níž se aktuálně doma zotavuje. Ackles zároveň potvrdil, že Padalecki nebyl tím, kdo vozidlo řídil. Byl pouze spolupasažérem.

Nehoda se naštěstí měla obejít bez obětí na životech a vážných zranění. A to navzdory tomu, jak dopadlo auto. „Má štěstí, že je naživo. Do tváře ho udeřily airbagy. Říkal, že se cítí jak po dvanácti kolech v ringu s Tysonem. Ale vede se mu dobře,“ uklidnil starší z bratrů Winchesterových z populárního seriálu Supernatural fanoušky. „Ale dopravní nehoda to byla opravdu ošklivá. Myslete na něj, pokud můžete, posílejte mu skrze sociální sítě lásku, brzy bude zase v pořádku.“

PadaleckiAcklesem se znají ze seriálu Supernatural, který spolu více než deset let natáčeli. Zraněný herec je pak známý také jako DeanGilmorových děvčat, aktuálně se pak objevuje na obrazovkách jako Walker z remaku Walkera, Texase Rangera.

Články, které by tě mohly zajímat