Právě vysíláme

Demi Lovato chystá nový dokument, bude se v něm zabývat UFO

14. května 2021 11:10
Demi Lovato chystá nový dokument, bude se v něm zabývat UFO

Demi Lovato uvede v blízké budoucnosti na streamovacím kanále Peacock novou sérii nazvanou Unidentified With Demi Lovato. Bude v něm vyšetřovat zprávy, které se objevily v souvislosti s UFO.

Zpěvačka Demi Lovato má rozjetých hned několik projektů. Už za týden rozjede svou talk show, která bude vycházet jako podcast. Vedle ní pak chystá ještě televizní pořad, který se bude jmenovat Unidentified With Demi Lovato. Vyšetřovat v něm bude zprávy o UFO.

Pořad pro Peacock nemá žádný předepsaný scénář. Hudebnice ho bude uvádět se svým nejlepším kamarádem Matthewem Scottem Montgomerym a sestrou Dallas. Společně s nimi se pokusí odhalit pravdu o fenoménu UFO. Budou se zabývat nejen očitými svědectvími, ale také vládními reporty a místy, kde se neidentifikovatelné objekty nejčastěji vyskytují.

Muzikantka je nadšenou fanynkou do UFO. V minulosti na svých sítích už několikrát sdílela příspěvky související s touto problematikou. „PŘEKVAPENÍ! Vyrážím za dobrodružstvím a vás beru s sebou. Nemůžu se dočkat!“ sdílela svou radost zpěvačka.

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat