Právě vysíláme

Demi Lovato nahrála titulní song pro pokračování filmu Vřískot

20. února 2023 16:15
Demi Lovato nahrála titulní song pro pokračování filmu Vřískot

Demi Lovato oznámila nový singl. Je jím píseň Still Alive, kterou zpěvačka nahrála k pokračování filmu Vřískot. Láká na ni ukázkou, kterou si zájemce může poslechnout pouze v případě, že zavolá na neznámé číslo.

„Ahoj Lovatics! Máte rádi strašidelné filmy? A co kdyby vaše oblíbená zpěvačka měla píseň ve strašidelném snímku? Dám vám něco, do čeho můžete zanořit své tesáky,“ oznámila Lovato na sociálních sítích a sdílela telefonní číslo, na které si lidé mohou zavolat, pokud si chtějí poslechnout krátkou ukázku. Vše je dovedeno k dokonalosti, kdy se po vytočení čísla ozve strašidelný hlas Rogera L. Jacksona, Ghostface z hororů Vřískot.

Novinka vyjde už 3. března 2023, tedy v den, kdy do kin zamíří také už šesté pokračování snímku. Ve snaze zapomenout na tragické události, kdy přežily řádění tajemného vraha, se sestry Samantha a Tara Carpenter a dvojčata Chad a Mindy přestěhují do New Yorku, aby tam začali nový život. Zanedlouho se však objeví vrah v masce Ghostface a opět se tak ocitnou v ohrožení na životech.

V pokračování Vřískotu se objeví Courteney Coxy, Hayden Panettiere, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown nebo Melissa Barrera.

Články, které by tě mohly zajímat