Právě vysíláme

Demi Lovato opět promluvila o předávkování. Rozplakala slavnou Jane Fonda

18. června 2021 8:10
Demi Lovato opět promluvila o předávkování. Rozplakala slavnou Jane Fonda

Americká zpěvačka Demi Lovato se po dvouleté pauze vrátila na scénu, ze které zmizela kvůli předávkování v roce 2018. O osudném dnu se v minulosti již několikrát rozpovídala, naposled před pár dny v podcastu se známou herečkou Jane Fonda, kterou svými slovy dokonce rozplakala.

Demi Lovato spustila před několika týdny vlastní podcast nazvaný 4D With Demi Lovato. Do každého dílu si zve hosty, se kterými mluví o jejich životě, filantropii, kreativitě či aktivismu. Jejím posledním hostem byla herečka Jane Fonda známá například z filmu Příšerná tchýně. S Lovato má mnohé společné, například boj s bulimií.

Zpěvačka si s Fonda povídala o dnu, kdy téměř zemřela. „Hlas uvnitř mě mi říkal: ‚Vždyť ty vůbec nežiješ. Pokud nezačneš žít svůj život, bude to tvůj konec.‘,“ vysvětlila zpěvačka, která se označila za nebinární.

„Probudila jsem se a pomyslela si, že budu žít svou pravdu bez ohledu na to, kdo si co myslí. Budu ji žít už jen kvůli sobě,“ dodala a Fondu rozplakala. „To, co říkáš, je tak statečné. Přeju si, abych tě teď mohla obejmout,“ uvedla herečka, která s Lovato mluvila skrze stream.

„Mám opravdu radost, že tě to slyším říkat. Jsem na tebe pyšná a mám z tebe opravdu radost, moc tě obdivuju. Jsem rána, že jsi s tím vyšla na světlo. Viděla jsem tvůj dokument a uvědomila jsem si, že hledáš svou vlastní pravdu, a to je krásné,“ dodala Fonda.

Články, které by tě mohly zajímat