Právě vysíláme

Děti šly do kina na film POKÉMON: DETEKTIV PIKACHU. Místo toho jim pustili děsivý horor!

14. května 2019 15:10
Děti šly do kina na film POKÉMON: DETEKTIV PIKACHU. Místo toho jim pustili děsivý horor!

Do kin se konečně dostal hraný film Pokémon: Detektiv Pikachu. Řada rodičů vzala své děti do kina, aby se na tuto pohádku podívaly. V jednom z kin v Kanadě se však stala chyba a před dětskýma očima se na plátně místo filmu o žluté postavičce začal promítat hrůzostrašný horor.

Když rodiče z Motrealu vzali své drahé ratolesti do jednoho z místních kin, ještě netušili, co je tam čeká. Vše probíhalo podle plánu až do chvíle, kdy některým maminkám začalo připadat trochu zvláštní, že před filmem pro děti se vysílají trailery na horory Annabelle a Chuckyho. Jelikož se však jednalo o pouhé upoutávky, diváci to nechali být a těšili se, až se na plátně zjeví oblíbený Pikachu.

Místo něj se však v sále omylem začal promítat děsivý horor La Llorona: Prokletá žena, který hned na začátku filmu ukazuje scény, ve kterých se vraždí děti.

Očitým svědkem situace se stal Ryan George, který o celé patálii poctivě referoval na Twitteru. Podle jeho video nahrávky je vidět, že někteří diváci brali celý omyl s úsměvem, avšak dětem to vůbec legrační nepřišlo a část z nich začala plakat.

Když zaměstnanci podle zvuků vycházejících ze sálu zjistili, že došlo k omylu, chybu napravili a film o Pokémonech nakonec pustili. Teď jim nezbývá nic jiného než doufat, že děti nebudou mít z hororu trauma.

 

 

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat