Právě vysíláme

Devatenáctiletá hvězda seriálu The Last Of Us se prohlásila za nebinární osobu

14. února 2023 12:25
Devatenáctiletá hvězda seriálu The Last Of Us se prohlásila za nebinární osobu

Seriál The Last Of Us je momentální hit streamovací služby HBO Max. Hlavní hvězda, herečka Bella Ramsey přiznala, že se označuje jako nebinární osoba.

Seriál The Last of Us vznikl podle oblíbené počítačové hry a děj se odehrává v postapokalyptickém světě. Dvacet let po zániku moderní civilizace je přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili.

Bella Ramsey je devatenáctiletá herečka z Británie, která se proslavila rolí v legendárním seriálu Hra o trůny. Tam ztvárnila statečnou válečnici Lyannu Mormont.

Jelikož je mladá brunetka nyní velmi sledovanou herečkou, média se začínají zajímat o její soukromí. Bella šla proto s pravdou ven a označila se za nebinární osobu. Je tedy genderově fluidní a přijímá o oslovení „on“. „Když mě někdo nazval ona, ani jsem o tom nepřemýšlela. Ale věděla jsem, že pokud mě někdo nazve on, bude to tak trochu vzrušující,“ řekla dokonce v jednom ze svých rozhovorů pro The New York Times s tím, že pohlaví pro ní bylo vždy proměnlivé.

The Last Of Us

Články, které by tě mohly zajímat