Právě vysíláme

DISNEY chystá vydat nové verze filmů SÁM DOMA a NOC V MUZEU!

7. srpna 2019 13:10
DISNEY chystá vydat nové verze filmů SÁM DOMA a NOC V MUZEU!

Generální ředitel studia Disney přiznal, že společnost chce vydat nové verze populárních filmů Sám doma a Noc v muzeu pro svůj nový streamovací server Disney+. Zatím se neví, kdo si v nových verzí filmů zahraje či kdy vyjdou.

Velké ambice

Studio Disney má pro svůj nový server Disney+ velké plány – úspěšné studio chce ovládnout trh s internetovým streamováním filmů a nebojí se přistoupit i k radikálním krokům, aby tento cíl splnil. Jedním z těchto kroků jsou předělávky starých filmových klasik jako třeba Sám doma či Noc v muzeu.

Generální ředitel studia, Bob Iger, uvedl, že Disney+ nabídne uživatelům zcela nové verze těchto populárních snímků, které dřív spadaly pod studio 20th Century Fox. Konkrétní detaily o připravovaných filmech zatím nejsou jasné, ovšem dá se očekávat, že až příští rok Disney+ dorazí do Evropy, nové verze už na něm budou.

Logo Disney+

Logo Disney+

Podle studia Disney nabídne nový server Disney+ 7 500 epizod různých seriálů a 400 filmů. Kromě filmů od studia Disney získá i práva k filmům od studia Marvel a ke všem filmům v sérii Hvězdné války. O kvalitní podívanou bude rozhodně postaráno!

Zdroj: BBC, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat