Právě vysíláme

DISNEY trhá rekordy! TOY STORY je pro něj už pátým miliardovým filmem v letošním roce

17. srpna 2019 10:10
DISNEY trhá rekordy! TOY STORY je pro něj už pátým miliardovým filmem v letošním roce

Studio Disney slaví další úspěch. Čtvrté pokračování Toy Story totiž překonalo miliardovou hranici a představuje tak letos už pátý film od Disneyho, který ji pokořill. A tím Disney letos rozhodně nekončí…

Studio Disney má letos opravdové žně. Čtvrté Toy Story totiž překonalo miliardovou hranici v celosvětových tržbách. Už to samo o sobě je obdivuhodné. Pro Disneyho ale Příběh hraček představuje letos už pátý film, který překonal miliardovou hranici. Studio s logem ikonického myšáka navíc letos ještě rozhodně nevyčerpalo všechny své triumfy.

Rekord, který jen tak někdo nepřekoná

Avengers: Endgame, Lví král, Captain Marvel, Aladdin a právě čtvrté pokračování Toy Story. To jsou letošní Disneyho filmy, které překonaly miliardovou hranici. Předpokládá se navíc, že miliardovou hranici pokoří i pokračování Ledového království a završení poslední trilogie Star Wars s názvem Vzestup Skywalkera. Otazník navíc visí nad pokračováním filmu Zloba, kde se v hlavní roli znovu ukáže herečka Angelina Jolie.

Od posledního jmenovaného filmu se sice pokoření miliardové hranice nečeká, ale kdo ví? Už takhle Disney stanovil rekord, který jen tak někdo nepřekoná… A když, tak to bude pravděpodobně znovu Disney.

 

Zdroj: Deadline, BoxOffice

Články, které by tě mohly zajímat