Právě vysíláme

Do kin se chystá necenzurovaná verze filmu V SÍTI 18+ o sexuálních predátorech na sociálních sítích

9. července 2020 14:10
Do kin se chystá necenzurovaná verze filmu V SÍTI 18+ o sexuálních predátorech na sociálních sítích

Úspěšný dokumentární snímek V Síti se dočká nové již třetí verze. Necenzurovaná verze dokumentárního filmu V Síti 18+ divákům zprostředkuje autentické zkušenosti a reálné pocity dětí zneužívaných na sociálních sítí. Oproti dvěma předešlým verzím nyní zůstanou zakryté pouze tváře sexuálních predátorů.

V Síti 18+ bude již třetí verzí dokumentárního snímku o zneužívání dětí na internetu a přichází po variantách určených pro mladší publikum (od 12 let a od 15 let).

Tvůrci na facebookovém účtu filmu uvedli jako důvod svého rozhodnutí, že se jich diváci často ptají: „Jak je možné, že děti to vidět musí a my ne?“  Necenzurovaná verze V síti 18+ bude do kin uvedena dnes.

Návštěvníci kin uvidí autentické scény tak, jak je viděly herečky při natáčení dokumentárního snímku. Tvůrci divákům chtějí zprostředkovat reálnou zkušenost hereček a blíže přiblížit pocity zneužívaných dětí, proto zůstanou rozostřené pouze tváře sexuálních predátorů, nikoliv jejich „nádobíčko“.

Novou necenzurovanou verzi dokumentu na Facebooku podpořil i sexuolog Petr Weiss“Každý, kdo se vědomě dopouští nebezpečných sexuálních aktivit na síti, musí vědět, že svým chováním ubližuje nevinným dětem. Tato verze filmu divákům velmi názorně zprostředkuje pocity těch, kteří jsou oběťmi tohoto chování. Proto ji vítám jako cenný příspěvek k prevenci sexuálního zneužívání dětí.”

Zdroj: Facebook 

Články, které by tě mohly zajímat