Právě vysíláme

Dobrá zpráva pro filmový svět! Dočkáme se druhého celovečerního filmu o SIMPSONOVÝCH

23. července 2019 10:10
Dobrá zpráva pro filmový svět! Dočkáme se druhého celovečerního filmu o SIMPSONOVÝCH

Fanoušci kultovního seriálu mohou slavit, legendární žlutá rodinka se totiž dočká svého druhého celovečerního filmu. Na Comic-Conu v San Diegu to oznámil tvůrce seriálu Matt Groening.

Homer, Marge, Bart, Lisa a Maggie se na televizních obrazovkách ukázali poprvé v roce 1987. Tehdy jen jako dvouminutový skeč, od té doby si seriál, který satirickým způsobem vykresluje život americké střední třídy, získal nejen větší prostor, ale především přízeň diváků. S trochou nadsázky se dá říct, že asi neexistuje nikdo, kdo by seriál neznal.

Šílený zápřah

V roce 2007 jsme se dočkali také celovečerního snímku, který měl obrovský úspěch, ale vybral si svou daň. Tým lidí, který pracoval na filmu, totiž zároveň musel dělat i na seriálu. Vzhledem k náročnosti obou počinů muselo jít o šílený zápřah, ale podle autora seriálu Matta Groeninga se z toho jeho tvůrčí tým už skoro vzpamatoval a je připraven vrhnout se na pokračování.

Studio o něj mělo mít zájem už od roku 2014, zařizování potřebných záležitostí však mělo začít až v roce 2017. Přesné datum, kdy bude pokračování uvedeno zatím není známo, ale podle Groeningových slov to bude brzy.

 

Zdroj: Comic-Con

 

Články, které by tě mohly zajímat