Právě vysíláme

Dočkají se legendární Gilmorova děvčata pokračování? Lauren Graham není proti

3. dubna 2021 9:10
Dočkají se legendární Gilmorova děvčata pokračování? Lauren Graham není proti

Gilmorova děvčata patří mezi kultovní seriály začátku 20. století. V roce 2016 se dočkala svého pokračování v podobě čtyřdílné filmové série a zdá se, že by se na obrazovky mohly vrátit znovu.

Hostem vysílání SiriusXM byla Lauren Graham, která se v Gilmorových děvčatech zhostila role Lorelai. A jelikož je Jessica Shaw velkou fanynkou seriálu, nezapomněla se herečky zeptat, zda náhodou nemá informace o pokračování série.

„Je to otevřené. Nechci zahájit nějaké spekulace, nejde o nic konkrétního. Z loajality k Amy Sherman – Pallandino (scénáristka, pozn. red.) jsem ale do svých kontraktů nechala uvést klauzuli o možném návratu Gilmorových děvčat. Jen pro jistotu, aby s tím tvůrci počítali,“ odpověděla Graham, jež tak možnost comebacku nevyloučila.

Filmová série skončila otevřeně přiznáním Rory své matce, že je těhotná. S kým se však už fanoušci nedozvěděli. K možnému otcovství se před časem vyjádřil Matt Czuchry alias Logan. „Vím, čí to dítě je. Dokonce mi řekli: ‚Můžeš to říct komu chceš.‘ Nikdy jsem to ale neudělal,“ uvedl herec.

Vedle Logana by mohl být otcem Roryina dítěte Jess, se kterým se mladá novinářka ve filmu sblížila. Jeho představitel Milo Ventimiglia už dříve uvedl, že kdyby byla ta možnost, určitě by se do Gilmorových děvčat neváhal vrátit. Nyní exceluje v oceňovaném seriálu Tohle jsme my (This Is Us).

Zdroj: EOnline, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat