Právě vysíláme

Dočkáme se dalšího pokračování filmu JOKER?

26. září 2019 10:10
Dočkáme se dalšího pokračování filmu JOKER?

Joker do českých kin dorazí teprve příští týden, už teď se ale spekuluje o pokračování. Režisér také prozradil, do jaké doby by měl být snímek situován.

Do našich kin film Joker teprve doputuje, už teď jsou ale ze všech stran slyšet nadšené ohlasy. Snímek také získal hlavní cenu na filmovém festivalu v Benátkách. Vzhledem k této míře pozornosti tak není divu, že se začalo spekulovat také o pokračování. Ještě nedávno platilo, že se režisér Todd Phillips, představitel Jokera Joaquin Phoenix, ani studio Warner pokračování nebránili. V současné době ho ale prý neplánují.

Smích a tanec

Mezi specifické znaky snímku patří Jokerův smích, kvůli kterému se Joaquin Phoenix rozhodl studovat lidi s mentální poruchou. Dalším specifickým znak pak představuje tanec, který má vyjadřovat Jokerovy pocity a myšlenky.

Snímek se neodehrává v přesně stanovené době, hrubé časové určení je někdy na konci 70. let a na začátku 80. let. Režisér také prozradil, že přestože je film oproti dalším komiksovým snímkům dost odlišný, pár věcí, které se jim na kánonu o Jokerovi líbili, zachovali.

Jaké přesně to budou? To uvidíme po premiéře 3. října.

 

Zdroj: Movieweb

Články, které by tě mohly zajímat