Právě vysíláme

Dočkáme se marvelovky se všemi třemi SPIDER-MANY? TOM HOLLAND za ni bojuje!

22. června 2019 11:10
Dočkáme se marvelovky se všemi třemi SPIDER-MANY? TOM HOLLAND za ni bojuje!

Kdyby měl tu možnost, Tom Holland by moc rád natočil snímek s bývalými Spider-Many, herci Tobey Maguirem a Andrew Garfieldem. Jestli se na tom ale Sony s Marvelem opravdu dohodnou, to je zatím ve hvězdách.

Jak samozřejmě dobře víte, Tom Holland ztvárnil Spider-Mana aka Petera Parkeramarvelovkách Avengers a v sólo snímcích Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Daleko od domova (premiéra toto léto). A jak se herec nechal nedávno slyšet, byl by nadšený, kdyby si mohl střihnout snímek se všemi bývalými Spider-Many a vytvořit tak vlastní Spider-Verse nebo-li Spider vesmír (obdoba pojmenování Marvel Cinematic Universe, MCU).

Sony, které natočilo předchozí série Spider-Manů, z nich neskutečně profitovalo a vstup Tobeyho Maguira a Andrewa Garfielda aka dalších Peterů Parkerů do světa Marvel by bylo určitě zajímavé nejen finančně, ale ocenili by ho hlavně fandové této komiksové postavy.

Tom Holland k tomu v rozhovoru níže řekl: „Bylo by to úžasné. Bylo by to vážně vážně cool a je to něco, co fanoušci opravdu chtějí. Jestli se tom Marvel a Sony dohodnou a povede se to uskutečnit, to už je na nich. Na mě to bohužel nezáleží. Nemůžu přijít ke Kevinovi (Feigovi) a říct: Hele, na tomhle začnem makat teď. Ale bylo by to boží.“

Zdroj: movieweb.com

Články, které by tě mohly zajímat