Právě vysíláme

Dojemný okamžik. Charlie Puth na předávání cen Emmy uctil památku Matthewa Perryho

16. ledna 2024 13:48
Dojemný okamžik. Charlie Puth na předávání cen Emmy uctil památku Matthewa Perryho

Předávání cen Emmy nepřineslo jen radostné okamžiky. Slavné osobnosti jako vždy uctily památku svých přátel a kolegů, o které jsme v předchozím roce přišli. Slzám v očích se celebrity neubránily zejména ve chvíli, kdy Charlie Puth začal hrát na klavír slavnou znělku z Přátel a na plátně za ním se promítla fotografie Matthewa Perryho.

V pondělí 15. ledna se v Los Angeles uskutečnilo předávání cen Emmy, které ovládl seriál o rodině mediálního magnáta Boj o pomoc, jenž v kategorii Drama získal ocenění již potřetí. Těšit se mohou i jeho hlavní hvězdy Sarah Snook a Kieran Culkin, jež oba zvítězili v kategorii Nejlepší dramatický herec, respektive herečka.

Jako každý rok provázela Emmy i vzpomínka na nejen herecké giganty, kteří nás v předchozím roce opustili. A tak zatímco hrál skladbu See You Again, promítala se za ním jména jako Angus Cloud, Suzanne Somers nebo Jim Brown. Když se pak rozezněly tóny znělky seriálu Přátelé I´ll Be There For You, všem v sále bylo okamžitě jasné, čí fotografie přijde na řadu jako jedna z dalších.

Snímek Perryho si organizátoři nechali až na samotný závěr a v tu chvíli oko nejednoho přítomného nezůstlao suché. Podívej se na dojemný okamžik sám.

Články, které by tě mohly zajímat