Právě vysíláme

Dokážete si to představit? Dwayne Johnson prohlásil, že chce být novým Jamesem Bondem

21. listopadu 2021 16:10
Dokážete si to představit? Dwayne Johnson prohlásil, že chce být novým Jamesem Bondem

Známý herec promluvil o tom, že by se rád stal budoucím agentem 007. Těžko odhadovat, zda to Johnson myslel skutečně vážně, nebo šlo jen o žert. Ať už by to bylo jakkoliv, třeba svým výrokem hollywoodským producentům zasel do hlavy novou myšlenku.

Populární hollywoodský herec a silák Dwayne „The Rock“ Johnson se v poslední době ukázal třeba ve snímku po boku dua Gal Gadot a Ryan Reynolds. V nedávném rozhovoru pro magazín Esquiere Johnson zmiňuje, že by rád šel ve stopách svého dědečka, ten totiž ztvárnil záporáka v bondovce s Seanem Connerym Žiješ jenom dvakrát. V tomto snímku si mimochodem údajně měl jednu z dalších rolí zahrát i Jan Werich.

The Rock by na rozdíl od dědečka údajně ale chtěl být samotným agentem s povolením zabíjet. „Musí to být Bond,“ nechal se slyšet. Těžko říct, zda to herec myslel vážně, nebo si jen dělal legrací.

A kdo ví, jestli tímhle třeba nechtěným vtípkem skutečně netrkl hollywoodské producenty. Dokázali byste si případně herce představit jako nástupce Daniela Craiga?

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat