Právě vysíláme

Dosáhne stejného úspěchu? Volné pokračování Hry o trůny má první trailer

7. října 2021 9:10
Dosáhne stejného úspěchu? Volné pokračování Hry o trůny má první trailer

HBO zveřejnila dlouho očekávaný trailer seriálu House Of The Dragon. Ten naváže na Hru o trůny, respektive bude jeho děj zasazený do doby dvě stě let před populární fantasy. Vycházet bude z knihy George R. R. Martina Oheň a krev.

House Of The Dragon bude vyprávět příběh rodu Targeryenů. Odehrávat se bude dvě stě let před původní fantasy Hra o trůny, která se těšila obrovskému úspěchu.Bohové, králové, oheň a krev. Sny z nás krále neudělaly, draci ano,“ říká v ukázce Matt Smith.

Ten si v seriálu zahraje prince Daemona Targaryena. Z obsazení jde pravděpodobně o nejznámější tvář, herce mohou diváci znát například ze seriálu Doctor Who nebo The Crown. Viserys I. a Rhaenyru Targaryen si zahrají Paddy Considine a Emma D’Arcy. Role nejkrásnější ženy napříč sedmi královstvími pak bude patřit Olivii Cooke.

Jak dříve prozradil George R. R., který je autorem knižní předlohy, v show se objeví kolem sedmnácti draků, v traileru se ale žádný z nich neukázal. Kdy přesně se objeví nový seriál na obrazovkách, není zcela jasné. Jak ale napovídá ukázka, letos to pravděpodobně ještě nebude.

Články, které by tě mohly zajímat