Právě vysíláme

Druhá řada seriálu ZAKLÍNAČ se bude natáčet v Česku a na Slovensku! Kdy se nové série dočkáme?

15. června 2020 9:10
Druhá řada seriálu ZAKLÍNAČ se bude natáčet v Česku a na Slovensku! Kdy se nové série dočkáme?

Fanoušci povedeného seriálu Zaklínač, máte se na co těšit! Filmaři se totiž kvůli natáčení druhé série přesunou do České republiky a na Slovensko. Je tedy možné, že letos v létě uvidíme Henryho Cavilla a spol. zblízka!

Skvělá zpráva

Po vynucené pauze kvůli koronaviru se rozjíždí natáčení druhé řady seriálu Zaklínač. Televizní pokračování populární knižní série od Andrzeje Sapkowského se údajně bude točit ve Velké Británii a ve Skotsku (jako první série), ale i v České republice a na Slovensku. Podle serveru Prague Reporter dorazí filmaři do Čech už koncem léta.

Podrobnější informace ale zatím Henry Cavill a jeho kolegové zveřejnit nehodlají. Zaklínač rozhodně není jediným filmovým projektem v žánru fantasy, jenž se natáčel v Česku. Vzpomeňme si například na snímek Letopisy Narnie: Lev, čaroděj a skříň – tento povedený snímek se také točil u Prachovských skal.

Jisté ovšem je, že kvůli vynucené pauze kvůli koronaviru se plánovaná premiéra nové řady seriálu Zaklínač odloží o rok. Geralta z Rivie a Yennefer z Vengerbergu tak na televizních obrazovkách uvidíme až v roce 2021. My ale věříme, že to bude stát za to!

Zdroj: Praguereporter, Instagram, Rotten Tomatoes

Články, které by tě mohly zajímat