Právě vysíláme

Druhý Black Panther se začne natáčet v létě. Jak to bude s rolí Chadwicka Bosemana?

4. ledna 2021 16:10
Druhý Black Panther se začne natáčet v létě. Jak to bude s rolí Chadwicka Bosemana?

Pokračování komiksovky Black Panther by se podle posledních informací mělo začít natáčet tento rok v létě. S rolí Chadwicka Bosemana to pak Marvel chce podle všeho vyřešit diplomaticky.

Snímek Black Panther si získal velkou oblibu nejen u diváků, ale i kritiků. Marvel měl se značkou velké plány, měl se natáčet druhý i třetí díl, ale pak zemřel představitel hlavní role Chadwick Boseman.

Nikdo si nedokázal představit, jak to bude s dalším pokračování Black Panthera, posléze Marvel sdělil, že značka nekončí, ale Boseman se rozhodně nebude přeobsazovat a v plánech nefiguruje ani jeho digitální náhradník. Mnoha fanouškům se jistě ulevilo, znamená to tedy, že po něm buď převezme žezlo někdo jiný, nebo se pozornost přesměruje na více Black Pantherů.

Nyní se objevila zpráva, že se druhý díl začne opravdu natáčet v létě, jak bylo v původních plánech. Další plány jsou pochopitelně udržovány pod pokličkou. Držme tedy filmařům palce, aby druhý díl byl alespoň částečně tak kvalitní podívanou, jako ten první. Bez Bosemana to bude těžké.

 

Zdroj: ScreenRant, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat