Právě vysíláme

Dům Střihorukého Edwarda byl prodán včetně filmových relikvií. Podívejte se, jak to dnes uvnitř vypadá

4. března 2022 13:10
Dům Střihorukého Edwarda byl prodán včetně filmových relikvií. Podívejte se, jak to dnes uvnitř vypadá

Dům rodiny Boggsových, který pozná každý fanoušek Střihorukého Edwarda od Tima Burtona byl prodán. Původní majitel na prodeji dost vydělal.

Dům, který se nachází dvacet minut od Tampy na Floridě, byl ve středu prodán za 699 900 dolarů (cca 16 milionů). Předchozí majitelé Joey Klops s manželkou na prodeji vydělali. Ikonický dům koupili v září 2020 za pouhých 230 tisíc dolarů (cca 5,4 milionů dolarů).

Nemovitost se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami okamžitě rozpozná každý zarytý fanoušek, natáčela se v něm legendární hororová komedie režiséra Tima Burtona. Joey po jeho koupi obnovil dům do filmové podoby, přičemž zdůraznil rozmarný viktoriánský vzhled, díky kterému je tak ikonický. Nemovitost se rok poté, co byla zakoupena, přeměnila na muzeum s tuny rekvizit z filmu.

Veškeré suvenýry zůstávají novému majiteli, které mu Joey s rodinou přenechávají.  Joey  uvedl, že nový majitel domu bude moci „žít ve skutečné říši divů“ se všemi poklady, které po něm zůstaly. Podívejte se do galerie, jak nyní dům vypadá.

Články, které by tě mohly zajímat