Právě vysíláme

Ellen DeGeneres oznámila konec své show

14. května 2021 11:10
Ellen DeGeneres oznámila konec své show

Ellen DeGeneres ve středu překvapila nejednoho diváka, když oznámila, že končí se svou show. Oblíbený pořad poběží ještě do jara příštího roku, poté zmizí z obrazovek.

Oznámením o ukončení pořadu zahájila Ellen DeGeneres čtvrteční díl svého pořadu. „19. série bude poslední. Za posledních osmnáct let se můj život hodně změnil. Vy všichni jste ho změnili. Budu vám navždy vděčná za to, že jste show sledovali, smáli jste se, tancovali – někdy dokonce plakali. Byla to má největší zkušenost, a tohle bude poslední sezóna,“ uvedla moderátorka.

O ukončení show dlouho přemýšlela. „Mluvila jsem o tom i s manželkou Portiou. Dokonce někdy i sama se sebou. Portia častokrát nevěděla, jestli mluvím k ní, nebo si něco jen pro sebe mumlám.“

Naposled prodloužila DeGeneres smlouvu s tvůrci pořadu před dvěma lety. „Vždycky jsem tak nějak tušila, že 19. série bude poslední. Pravdou je, že vždycky věřím svým instinktům. A tentokrát mi můj instinkt říká, že je čas. Jako komediantka dobře rozumím tomu, jak důležité je načasování. A se vší vážností vážně cítím, že je čas uzavřít tuhle úžasnou kapitolu,“ dodala moderátorka.

Podle jejích slov čeká diváky fantastická poslední sezóna. DeGeneres si pro ně nachystala spoustu překvapení, putování vzpomínkami a speciální poděkování za podporu.

„Když jste kreativní osobou, potřebujete neustále čelit výzvám. A i přesto, jak skvělá a zábavná tahle show je, už pro mě není výzvou,“ uvedla třiašedesátiletá Ellen.

První díl The Ellen DeGeneres Show odvysílaný 8. září 2003. K roku 2017 vyhrál pořad celkem 61 prestižních ocenění Emmy a překonal rekord The Oprah Winfrey Show. Do svého pořadu si moderátorka zvala největší světové celebrity, mezi nimi Miley Cyrus, Demi Lovato, Jennifer Aniston, Matthew Perryho, Julii Roberts, Michelle Obamu a mnohé další.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat