Právě vysíláme

Emma Watson končí s herectvím, napsal bulvární deník. Její manažer vše uvedl na pravou míru

26. února 2021 13:10
Emma Watson končí s herectvím, napsal bulvární deník. Její manažer vše uvedl na pravou míru

Fanouškům Emmy Watson zatrnulo, když Daily Mail vydal nepravdivou zprávu o ukončení její kariéry. Manažer herečky informaci vyvrátil.

Bulvární deník Daily Mail vydal ve čtvrtek prohlášení, ve kterém s odkazem na manažera Emmy Watson uvedl, že se po dvaceti letech na televizních obrazovkách rozhodla jako herečka skončit. Informaci navíc nahrával instagramový účet Watson, na kterém má místo profilové fotky černý obrázek a v biografii má napsáno, že je stránka „v současné době nečinná a není aktualizovaná“.

Příznivci herečky okamžitě začali zprávu zveřejněnou Daily Mail sdílet. „Děkujeme ti za to, že jsi byla naší Hermionou, Bellou, Nicki, Sam, Meg March a dalšími postavami. Děkujeme ti za tvou práci, za to, že jsi naší múzou a našim příkladem. Doufám, že se jednoho dne vrátíš k filmování a přeji ti jen to nejlepší. Vždy tě budeme podporovat a milovat,“ reagovala na informaci jedna z fanynek hvězdy filmové série Harry Potter.

Manažer Watson Jason Weinberg informaci o konci její herecké kariéry okamžitě vyvrátil s tím, že bulvárnímu deníku žádné informace neposkytl. „Možná Emma jen čeká na tu správnou roli. Nechce brát všechno, co jí přijde pod ruku. Pravděpodobně má takové štěstí, že nemusí chodit na castingy a jen si vybírá, co chce a nechce hrát,“ myslí si jeden z fanoušků, proč se Watson delší dobu neobjevila v televizi.

Zdroj: People, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat