Právě vysíláme

Erika Stárková prozradila jméno dcery, je velmi netradiční

16. srpna 2022 17:40
Erika Stárková prozradila jméno dcery, je velmi netradiční

Erika Stárková porodila už v lednu 2022, dlouho však tajila nejen pohlaví miminka, ale i jeho jméno. Nyní fanoušky přeci jen pustila do svého soukromí a prozradila, že jí s partnerem už několik měsíců dělá radost dcera Alma.

Eriku Stárkovou znají televizní diváci ze seriálu Most!. Předtím, než se dala na hereckou dráhu, pracovala jako chůva a vždy tak k dětem měla velmi blízko. Mateřství dlouho odkládala, i vzhledem ke svému věku se však minulý rok rozhodla upustit od nových projektů a počít vlastního potomka. „Těhotenství jsem si moc přála, byla jsem šťastná,“ prozradila pro deník Právo.

„Mateřství mi přišlo naprosto přirozené. Nedovedu si představit, co by s mým životem bylo bez dítěte dál,“ dodala Stárková a prozradila zároveň, že dceru s partnerem Césarem pojmenovali Alma.

Těhotenství dvojice dlouho tajila, potvrdila ho jen pár měsíců před porodem. Ten probíhal v domácím prostředí za pomoci duly Petry Davidové. „Porody v nemocnicích ale rozhodně nezatracuju,“ říká Stárková, která si byla vědoma všech rizik. Její porod však proběhl bez komplikací a během několika hodin držela dceru Almu v náručí.

Články, které by tě mohly zajímat