Právě vysíláme

Eva Burešová dostala hlavní roli ve filmu. „Už jen Stardance a balím to,“ směje se

10. srpna 2021 8:10
Eva Burešová dostala hlavní roli ve filmu. „Už jen Stardance a balím to,“ směje se

Seriál Slunečná, v němž hraje Eva Burešová mladou statkářku Týnu Popelkovou, se blíží ke konci. Když tedy přišla možnost zahrát si hlavní roli ve filmu, herečka neváhala a rozhodla se nabídku přijmout. O radost se podělila se svými fanoušky na sociálních sítích. „Ty brďo mami, já budu v kině,“ vzkázala na Moravu, odkud pochází.

„Dávám na vědomí, že včera jsem měla první natáčecí den ve filmu, ve kterém mám hlavní roli,“ pochlubila se Eva Burešová svým fanouškům spolu s fotografií, na které drží v ruce scénář. O jaký snímek půjde, herečka doposud blíže nespecifikovala. Nechala se však slyšet, že bude konečně vidět na velkém plátně v kině.

Ziskem hlavní role si Burešová splnila jeden ze svých snů. „Víte, že když se mě někdo v poslední době zeptal, co bych si ještě chtěla splnit, odpovídala jsem stejně. Přála bych si roli ve filmu,“ uvedla herečka, která si tak může odškrtnout další položku na svém seznamu. Zahrála si už v seriálu, její písničky běží v rádiích a chystá svůj další dětský diář.

„Už teda jen Stardance a balím to,“ prohodila s vtipem herečka, která se v minulosti zúčastnila projektu Roztančené divadlo. Jde o soutěž mezi divadly, v níž herci a herečky tancují s profesionálními tanečníky. „Budu žít na statku, plodit děti, péct chleba pro sousedy a každý večer sedět u plného stolu lidí, kteří jsou šťastní za to, co mají. Budu psát knížky pro děti a navlékat náramky. Budu brát věci tak, jak přicházejí. Protože to je pro mě ta nejlepší cesta,“ zakončila Burešová.

Články, které by tě mohly zajímat