Právě vysíláme

Eva Burešová odkryla další střípek ze života s Přemkem Forejtem. V čem se naprosto shodnou?

16. června 2021 8:10
Eva Burešová odkryla další střípek ze života s Přemkem Forejtem. V čem se naprosto shodnou?

Eva Burešová chodí s kuchařem Přemkem Forejtem už déle než půl roku. Zatímco na počátku vztahu byla dvojice skoupá na slovo, nyní o sobě sem tam přeji jen něco prozradí. Naposled se herečka a zpěvačka rozpovídala při natáčení reklamy s kolegyní Denisou Nesvačilovou, jak to mají s přítelem s oblékáním.

„Mám s partnerem společnou skříň, můžu nosit i jeho oblečení,“ citoval Burešovou web Super s tím, že mají s Forejtem velmi podobný vkus. A jelikož jsou se příliš neodlišují ani postavou a mají rádi oversize kousky, půjčuje občas oblečení i ona Přemkovi.

Přestože má však herečka plnou skříň oblečení, nakupování v lásce příliš nemá. „Nemám ho ráda, když nevím, co chci. To mě ničí a moc nerada si zkouším věci. Možná proto už mám pár značek, kde vím, že mi velikost sedí, a nemusím do zkušebních kabinek,“ dodala Burešová, která se stejně nejlépe cítí v kalhotách.

Herečka nyní exceluje v seriálu Slunečná, který by měl na televizních obrazovkách běžet do podzimu. Právě její postava farmářky Týny se pro mnohé divačky stala jakousi módní ikonou. Burešová nesčetněkrát příznivcům na sociálních sítích radila, kde mohou sehnat oblečení, které měla na sobě seriálová partnerka Marka Lambory na sobě.

Články, které by tě mohly zajímat