Právě vysíláme

Eva Burešová se s fanoušky podělila o roztomilou fotografii syna Tristana

29. ledna 2023 8:10
Eva Burešová se s fanoušky podělila o roztomilou fotografii syna Tristana

Eva Burešová si užívá rodinné chvíle s Přemkem a svými dvěma syny. Fanouškům se na sociálních sítích pochlubila roztomilou fotografií.

Evě Burešové se minulý rok kompletně změnil život. Stala se dvojnásobnou maminkou, když v létě porodila syna Tristana, a s partnerem Přemkem vyměnila městský život v Praze za vesnickou pohodu. Dvojice si pořídila dům s velkou zahradou, kde se budou moci její děti pořádně vyřádit. Navíc tam bude mít rodina klid od médií.

Fotografie s dětmi herečka a zpěvačka sdílí jen výjimečně. A když už, není jim většinou vidět do obličeje. Stejně jako na aktuální fotografii, na níž je zachycený se synem Tristanem její přítel Přemek Forejt.

Mnohé snímkem Burešová rozněžnila, fanynka Martina se ale přiznala, že ji trochu zmátl. Nejdříve si myslela, že je se synem na fotografii sama herečka. „To nejsi ty pod Tristánkem? Já myslela, že jo,“ uvedla pobaveně.

Burešová kvůli těhotenství minulý rok přerušila natáčení seriálu Zoo. Před kamery se ale už pomalu vrací, podle nejnovějších informací by se na televizních obrazovkách mohla opět objevit už v dubnu. Její postava Viky aktuálně se soudcem Petrem neprožívá nejšťastnější období. V Bruselu na ni a rodinu nemá příliš času, zřejmě to přiměje Viky k návratu domů.

Články, které by tě mohly zajímat