Právě vysíláme

Eva Burešová skončila s natáčením Zoo a radikálně změnila image

6. července 2022 13:10
Eva Burešová skončila s natáčením Zoo a radikálně změnila image

Eva Burešová se již brzy stane dvojnásobnou maminkou. Před několika dny dotočila natáčení seriálu Zoo a nyní si tak bude užívat zasloužené mateřské dovolené. Tu odstartovala s novou image.

Eva Burešová se posledního června rozloučila s ateliéry televize Prima a svou rolí Viky, čeká ji totiž mnohem důležitější životní role. Už brzy se stane dvojnásobnou maminkou. „Bylo to pro mě dojemné a já děkuji kompletně celé partě za to, jak krásně se ke mně vždy chovali,“ napsala na své sociální sítě.

A jak prozradila, Viky se se Zoo neloučí tak úplně. „Tolika lidem by prý po ní bylo smutno, že jsme přeci jen vymysleli, jak ji do těch dílů dostaneme,“ prozradila herečka. „Na place se však tak úplně s kolegy nepotkám, a proto jsem se i na to loučení trochu ohákla,“ dodala tajemně.

S odchodem ze seriálu pak radikálně změnila image. Jak už dříve prozradila, vlasy si každodenním kulmováním zničila, rozhodla se je tedy zkrátit. „Šmikly se, aby byly zase co nejvíce zdravé a pevné,“ vysvětlila Burešová a dodala, že barvené vlasy nemá. „Nikdy jsem neměla. Vždy jsem měla svou přirozenou barvu.“

Burešová s příchodem prázdnin vydala také novou píseň Žena z oceli. Má opět muzikálový základ, na jejím vzniku spolupracovala s Václavem Noidou Bártou. Zazpívala si pak s partnerem Přemkem Forejtem a kapelou Dymytry.

Články, které by tě mohly zajímat