Právě vysíláme

Fanoušci JAMESE BONDA si přejí, aby premiéra snímku NENÍ ČAS ZEMŘÍT byla odložena! Z jakého důvodu?

4. března 2020 12:10
Fanoušci JAMESE BONDA si přejí, aby premiéra snímku NENÍ ČAS ZEMŘÍT byla odložena! Z jakého důvodu?

Dvě populární skupiny fanoušků Jamese Bonda vyzývají studio E. ON Productions, aby odložilo premiéru filmu Není čas zemřít na léto! Důvodem jsou mimo jiné obavy z šíření koronaviru.

Zdraví fanoušků je přednější

Celosvětové obavy o šíření koronaviru dosáhly nových výšek. Dvě obrovská sdružení fanoušků Jamese Bonda, MI6 Confidential a The James Bond Dossier, nyní vyzvala filmaře, aby posunuli celosvětovou premiéru snímku Není čas zemřít v Londýně z 31. března na léto. Členové internetových skupin tuto prosbu odůvodnili dvěma hlavními argumenty: nejprve se bojí, že premiéra a očekávané davy fanoušků, které na ni dorazí, zvýší riziko šíření koronaviru. Potom je tu ale i druhý problém, a to především ekonomický.

Daniel Craig

Není čas zemřít je poslední bondovkou, ve které si hlavní roli zahraje Daniel Craig

Fanoušci Jamese Bonda také tvrdí, že opatření proti koronaviru v zemích jako Itálie, Čína a Jižní Korea, můžou značně poškodit celkový dosah nové bondovky. „Na tento film jsme čekali přes čtyři roky,“ konstatuje dopis. „Dalších pár měsíců čekání neovlivní kvalitu snímku a z ekonomického hlediska mu jen pomůže, vzhledem k tomu, že je to rozloučená s Danielem Craigem.“

Studio E. ON Productions na prosbu fanoušků zatím nereagovalo. Do premiéry filmu Není čas zemřít zbývá méně než měsíc – posunou ji filmaři, jak si fanoušci přejí? To se dozvíme v následujících týdnech.

Zdroj: BBC, MI6-hq.com, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat