Právě vysíláme

Fanoušci jsou nadšeni ze setkání Přátel. Vzhled oblíbeného Chandlera je však vyděsil

20. května 2021 14:10
Fanoušci jsou nadšeni ze setkání Přátel. Vzhled oblíbeného Chandlera je však vyděsil

Přání fanoušků bylo vyslyšeno a seriál Přátelé se konečně dočkal speciálu, ve kterém se po letech znovu sešla legendární šestice herců. A ačkoliv jsou z prvních ukázek všichni nadšeni, pohled na oblíbeného vtipálka Chandlera je vážně trochu smutný.

Trailer se speciálnímu dílu s podtitulem Reunion vzbudil velký ohlas a vypadá to na skvělou podívanou. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer se totiž znovu sešli, aby zavzpomínali na staré časy. Před kamerami se tak znovu ocitli v replice ikonického bytu, oživili si staré hlášky a společně se dojali až k slzám.

Herci společně zapózovali i pro magazín People a poskytli i rozhovor. A právě ten vyvolal velké pozdvižení a fanoušci se v komentářích pozastavovali nad tím, jak vypadá jednapadesátiletý Matthew Perry. „Nemůžu uvěřit, jak Matthew Perry vypadá… Tohle mi vážně láme srdce,“ stojí například v jednom z komentářů. Oblíbený herec totiž vážně nevypadá dobře, má propadlé tváře a mluví velmi pomalu. Na rozdíl od svých kolegů se navíc skoro ani neusměje.

Matthew Perry v minulosti několikrát bojoval s drogami a alkoholem. Závislost na lécích proti bolesti se u něj projevila už během natáčení Přátel a herec sám přiznal, že období mezi třetí a šestou sérií si už skoro ani nepamatuje. Jak bude oblíbený seriálový Chandler působit ve speciálním dílu? Všichni doufají, že bude usměvavý a plný energie. Uvidíme…

 

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat