Právě vysíláme

Fanoušci Marvelu se mají na co těšit: Světlo světa spatřily dva nové trailery na Black Widow a Lokiho

5. dubna 2021 16:10
Fanoušci Marvelu se mají na co těšit: Světlo světa spatřily dva nové trailery na Black Widow a Lokiho

Fanoušci Marvelu si i přes zavřená kina rozhodně nemohou naříkat na nedostatek zábavy. Po WandaVision následoval hned další seriál The Falcon And The Winter Soldier a Marvel rozhodně neusíná na vavřínech. V minulých dnech totiž vyšly trailery hned na dvě chystané záležitosti: konkrétně na snímek Black Widow se Scarlett Johansson a na sérii Loki s Tomem Hiddlestonem.

Zavřená kina sice filmovému průmyslu nepřejí, ale Marvel se rychle adaptoval a z kina přešel do televize a online prostředí. První marvelácká série WandaVision zaznamenala velký úspěch, nyní mohou fanoušci sledovat další s názvem The Falcon And The Winter Soldier.

Snažení Marvelu však neustává: nyní vyšel trailer na sólovku Black Widow se Scarlett Johansson v hlavní roli. Pro tu bude snímek rozloučením s Marvel Cinematic Universem, tedy alespoň na nějaký čas. Black Widow měla mít původně premiéru v kinech, ale vzhledem k okolnostem ji kina budou distribuovat v době, kdy už bude k dispozici on-line.

Dá se tak očekávat, že tento fakt návštěvnosti v kinech zrovna neprospěje, i když – kdo ví…

 

Nově byl zveřejněn také trailer k další chystané televizní sérii Loki s charismatickým Tomem Hiddlestonem v titulní roli. Fanoušci Marvelu se tak opravdu mají na co těšit!

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat