Právě vysíláme

Fanoušci Přátel odhalili další chybu v seriálu. Na co režisér páté řady nemyslel?

17. března 2021 13:10
Fanoušci Přátel odhalili další chybu v seriálu. Na co režisér páté řady nemyslel?

Zprávy o chybách v seriálu Přátelé se v poslední době objevují čím dál častěji. Tentokrát si fanoušek Bradley Marcus všiml nepřesnosti v páté sérii. Zaznamenali jste ji také?

Oblíbený sitcom Přátelé má celkem 88 hodin, a tak by bylo s podivem, kdyby se v něm nějaké chyby neobjevily. Bradley Marcus si jedné všiml v sedmnácté epizodě páté série, která nese název Rachel a nemístný polibek.

Když v ní Joey stojí u okna v Moničině bytě, všimne si, že na něj z paneláku odnaproti, kde bydlí také jeho kamarád Ross, mává krásná žena. Rychle si spočítá podlaží a vydá se ji pozvat na rande. Jenže se netrefí a místo na dveře jejího bytu zaklepe na dveře Rossova.

Zatímco stojí opřený o rám se sebevědomým výrazem ve tváři a ťuká na dveře, má na sobě fialovou košili a modré džíny. Když mu však jeho kamarád otevře a kamera zabere scénu z jiného úhlu, má na sobě Joey oblečený černý svetr. Zdá se tak, že si tvůrci pořadu při stříhání epizody nedávali dostatečný pozor a omylem spojily dohromady dvě odlišné scény.

 

Zdroj: Mirror

Články, které by tě mohly zajímat