Právě vysíláme

Film AD ASTRA s BRADEM PITTEM by měl nabídnout dost netypickou podívanou!

20. srpna 2019 10:10
Film AD ASTRA s BRADEM PITTEM by měl nabídnout dost netypickou podívanou!

Chystaný snímek Ad Astra s Bradem Pittem v hlavní roli rozhodně nevypadá na to, že by byl typickým tuctovým americkým sci-fi. Hlavní postava Roye by měla mít daleko propracovanější a komplexnější charakter, než bývá zvykem. A to není všechno…

Režisér James Gray stojí za opravdu zajímavými snímky jako Noc patří nám nebo Ztracené město Z. V prvním zmíněném filmu Gray vedl herecký koncert Joaquina Phoenixe, v tom druhém zase spolupracoval s herci jako Charlie Hunnam, Robert Pattinson nebo Tom Holland. A další jeho chystaný počin vypadá znovu na slibný projekt.

Film Ad Astra by rozhodně neměl být jednou z těch klasických filmových sci-fi. Hlavní postava Roye, kterou ztvárnil Brad Pitt, by měla být propracovaným obrazem schizoidní osobnosti, odosobněné od většiny citových a sociálních kontaktů, která je podle režisérových slov pro astronauty typická. Podle režiséra Brad Pitt předvedl obdivuhodný herecký výkon, takže se zřejmě máme na co těšit!

Film by měl být také o vztahu syna a otce, kterého by měl hrát Tommy Lee Jones. Kromě nich ve filmu hrají Liv Tyler, Donald Sutherland a Ruth Negga. Datum české a slovenské premiéry bylo stanoveno na 19. září tohoto roku.

Zdroj: Vanityfair, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat