Právě vysíláme

Film o soudu Johnnyho Deppa a Amber Heard je venku

1. října 2022 9:10
Film o soudu Johnnyho Deppa a Amber Heard je venku

Jen několik měsíců po ukončení soudu mezi Johnny Deppem a Amber Heard je venku film, který o celém procesu pojednává. Diváci se mohou těšit na psychologické drama plné peprných detailů o vztahu dvojice.

Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard sledoval před čtyřmi měsíci doslova celý svět. Očekává se tedy, že film nesoucí název Hot Take: The Depp/Heard Trial bude mít úspěch, minimálně co se počtu zhlédnutí týče. Zda je kvalitní, je otázkou. Jisté však je, že byl snímek „šit horkou jehlou“, lidově řečeno, příliš od něj tedy divák očekávat nemůže.

„Je tady první den soudního procesu mezi Deppem a Heard. Ačkoliv fanoušci projevují svou podporu oběma stranám, mají zřejmě svého oblíbence,“ říká reportér v traileru k filmu a ukazuje na řadu lidí před budovou soudu, kde i ve skutečnosti kempovali příznivci herce.

V hlavních rolích se představí Mark Hapka a Megan Davis, se kterými si maskéři pohráli natolik, že minimálně v traileru vypadají, jako by reálným účastníkům soudu z oka vypadli. Jaké jsou ale jejich herecké výkony? Dle těch, kteří již stihli snímek zhlédnout, jde spíše o parodii na celý proces. Už jsi film viděl? Co na něj říkáš ty?

Články, které by tě mohly zajímat