Právě vysíláme

Filmaři odkládají premiéru hororu TICHÉ MÍSTO 2 kvůli koronaviru

14. března 2020 9:10
Filmaři odkládají premiéru hororu TICHÉ MÍSTO 2 kvůli koronaviru

Studio Paramount Pictures odkládá premiéru dlouho očekávaného filmu Tiché místo 2 kvůli koronaviru. Nové datum premiéry zatím uvedené není.

Smutná zpráva

Filmové pokračování povedeného hororu z roku 2018 mělo původně dorazit do českých kin už 19. března 2020. Vzhledem k aktuální situaci ohledně šíření koronaviru se ale filmaři rozhodli, že premiéru odloží na dobu neurčitou. Tiché místo 2 se tak přidává do seznamu filmů, kteří kvůli koronaviru odložily svoje původně plánované premiéry.

Zrušení premiéry potvrdil také režisér snímku John Krasinski na svém oficiálním twitterovém profilu.

 

Text v překladu zní:
Pro všechny fanoušky filmu Tiché místo 2: Jedna z věcí, na které jsem nejvíc pyšný, je když mi lidé říkají, že je tento film třeba vidět pohromadě. Kvůli neustále se měnící situaci, v níž se náš svět ocitl, není tohle aktuálně možné. Přestože se všichni šíleně těšíme na moment, kdy vám tento film ukážeme, rozhodl jsem se tento snímek vydat až v momentě, kdy ho všichni MŮŽEME vidět pohromadě! Pojďme si přiťuknout k našemu druhému filmovému rande! Vidíme se!

Odložená premiéra snímku představuje další ránu pro filmový průmysl. Otázka nyní zní, kolik filmů se k Tichému místu 2 v tomto směru ještě přidá?

Zdroj: YouTube, CNN, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat