Právě vysíláme

Filmaři plánují snímek o legendárním herci, STEVU MCQUEENOVI! Kdo si hollywoodskou ikonu zahraje?

12. září 2019 12:10
Filmaři plánují snímek o legendárním herci, STEVU MCQUEENOVI! Kdo si hollywoodskou ikonu zahraje?

Kanadsko-americká firma Wonderfilm Media údajně chystá nový film o ikonickém herci, Stevu McQueenovi! Novinku potvrdil server The Hollywood Reporter. Lifestylový portál rovněž uvedl, že se o roli McQueena uchází několik známých hollywoodských herců.

Autorská práva jsou koupena

Připravovaný snímek se údajně inspiruje biografickou knihou Steve McQueen: The Life and Legend of a Hollywood Icon od Marshalla Terrilla. Americký novinář Terrill na knize údajně pracoval celkem deset let a čerpal z dosud nepublikovaných dokumentů a fotek, které mu poskytla rodina zesnulého herce. Podle serveru The Hollywood Reporter právě k filmovému zpracování této knihy nyní získala autorské povolení společnost Wonderfilm Media, která měla na starost například nedávný snímek The Fanatic.

Detaily o připravovaném filmu, včetně názvu snímku či hereckého obsazení, zatím nejsou známé. Nicméně, The Hollywood Reporter tvrdí, že se o hlavní roli McQueena ucházejí Ryan Gosling a Jeremy Renner. Zahraje si zesnulou hollywoodskou legendu právě jeden z těchto dvou mužů? To se teprve uvidí!

Ryan Gosling a Jeremy Renner

Ryan Gosling (vlevo) a Jeremy Renner

Zdroj: Esquire, The Hollywood Reporter, Instagram, wonderfilm.com

Články, které by tě mohly zajímat