Právě vysíláme

Filmaři představili první záběry z připravovaného snímku THE SUICIDE SQUAD! Kdo si v něm zahraje?

24. srpna 2020 8:20
Filmaři představili první záběry z připravovaného snímku THE SUICIDE SQUAD! Kdo si v něm zahraje?

Fanoušci filmů o superhrdinech, máte se na co těšit. Filmové studio DC totiž na své virtuální akci představilo první záběry z připravovaného projektu The Suicide Squad. Snímek zřejmě naváže na předchozí film Sebevražedný oddíl.

O hvězdná jména není nouze

Studio DC na virtuální akci DC FanDome představilo první náhled do jednoho ze svých největších projektů v historii. Nový snímek The Suicide Squad podle producenta Petera Safrana kombinuje prvky válečných filmů ze 70. let s komedií a zajímavými postavami. S poslední zmíněnou vlastností nepochybně pomůžou i slavná hollywoodská jména, která si ve filmu zahrají. Margot Robbie, Idris Elba, Viola Davis – ti všichni ztvární klíčové postavy v připravovaném filmu. Režie se navíc ujme zkušený (a mezi herci a diváky nesmírně populární) režisér James Gunn. Americký režisér má na kontě například filmovou sérii Strážci galaxie. „Nikdy jsem si neužil natáčení filmu tak, jako při projektu The Suicide Squad,“ přiznává Gunn.

Z první upoutávky se zdá, že o velkolepé akční scény v novém filmu rozhodně nebude nouze. Nový snímek dorazí do kin 6. srpna příštího roku. Snad se situace s šířením koronaviru do té doby zlepší a film The Suicide Squad si budou moci užít fanoušci po celém světě!

Zdroj: YouTube, LADBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat