Právě vysíláme

Filmaři údajně dotočili pokračování snímku Borat

9. září 2020 14:10
Filmaři údajně dotočili pokračování snímku Borat

Konečně dobrá zpráva v roce 2020! Populární server Collider potvrdil, že připravovaný snímek Borat 2 je dotočený. V hlavní roli kazašského novináře se vrátí komik Sacha Baron Cohen.

Projekt je dokončený

Minulý měsíc jsme vás informovali o tom, že komik Sacha Baron Cohen se zřejmě vrátí v roli slavného novináře Borata Sagdiyeva. Uživatelé TikToku totiž slavného komika přistihli, jak řídí kolem losangelské čtvrti Long Beach s filmovým štábem.

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

Internetový server Collider nyní tvrdí, že vznikne snímek Borat 2. První verze filmu už je prý natočená a už ji viděla malá skupina lidí z filmové branže. Scénář či celkové herecké obsazení je zatím přísně tajné. Neví se ani, kdy film vyjde. Detaily nám Sacha Baron Cohen zřejmě upřesní, až bude čas.

Britský komik je letos celkem aktivní. Osmačtyřicetiletý rodák z Londýna v červnu narušil politickou akci silně pravicové skupiny v americkém státě Washington a mnozí spekulují, že natáčí další díly hitového seriálu Who Is America?. Cohen si svoje filmové projekty (stejně jako svůj osobní život) pečlivě hlídá. Je tedy možné, že fanouškům ještě něco připravil, aniž se o tom ví.

Snad se nového filmu Borat 2 dočkáme co nejdřív!

Zdroj: LadBible, Collider, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat