Právě vysíláme

Filmová série FANTASTICKÁ ZVÍŘATA se dočká pokračování. Na kdy je naplánováná premiéra?

1. května 2019 9:10
Filmová série FANTASTICKÁ ZVÍŘATA se dočká pokračování. Na kdy je naplánováná premiéra?

Fanoušci J.K. Rowling, pozor! Víme, kdy se do kin dostane další díl filmové série Fantastická zvířata. Novinku prozradil Ron Senders, ředitel distribuční společnosti Home Entertaimen.

Ze série Fantastická zvířata zatím do kin vstoupily dva díly. Ten druhý nese podtitul Grindelwaldovy zločiny a veřejnosti byl představen loňský rok. Premiéra dalšího pokračování, které má opět na starost světoznámá spisovatelka a autorka slavné série o Harrym Potterovi J. K. Rowling, je naplánována na 12. listopadu roku 2021.

„J.K. Rowling vytvořila úžasný vesmír, který uchvátil lidi všech věkových kategorií a poslal nás na mimořádnou magickou cestu. Warner Bros je hrdý na to, že je filmovým domovem kouzelnického světa a je nadšen, že příběh kolem Fantastických zvířat bude pokračovat,“ uvedl Toby Emmerich, předseda skupiny Warner Bros Pictures Group a dodal, že filmování prozatím nezačalo. „Všichni věříme, že toto datum poskytne tvůrcům čas a prostor na to, aby mohlo jejich umění skutečně vzkvétat a poskytnout našim fanouškům nejlepší možný film. “

Skvělá zpráva, že?

Zdroj: Pottermore.com

Články, které by tě mohly zajímat