Právě vysíláme

FILMOVÉ PREMIÉRY: Špekoun, sci-fi s Willem Smithem, americká komedie a francouzská romantika

4. srpna 2016 15:10
FILMOVÉ PREMIÉRY: Špekoun, sci-fi s Willem Smithem, americká komedie a francouzská romantika

Tyhle filmové pecky mají premiéru tento týden Matky na tahu (Bad Moms) Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. Když už má všeho až nad hlavu, spojí se s dalšími dvěma nadmíru přetíženými matkami a na dlouhé cestě za osvobození od konvenčních […]

Tyhle filmové pecky mají premiéru tento týden

Matky na tahu (Bad Moms)
Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. Když už má všeho až nad hlavu, spojí se s dalšími dvěma nadmíru přetíženými matkami a na dlouhé cestě za osvobození od konvenčních povinností se v jejich čele oddává nespoutané svobodě, zábavě a požitkářství nezatíženému mateřskými povinnostmi.

V téhle americké komedii zahlédnete několikrát například Milu KunisChristinu Applegate či Jadu Pinkett Smith.


Sebevražedný oddíl 3D (Suicide Squad 3D) – s dabingem
Je to dobrý pocit, být ten zlý… Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších super zločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.

V akční dobrodružné sci-fi fantasy uvidíte Willa Smithe, Jareda Leto z kapely 30 Seconds To Mars, modelku Caru Delevingne nebo Bena Afflecka.

K tomuhle filmu je na světě luxusní soundtrack, kam přispěli třeba i kluci z kapely Twenty One Pilots songem Heathens, které na Evropě 2 milujeme! 😉

 

Špekoun (Bouboule)
Kevinovi je 20 let, vyrůstá s matkou a dvěma sestrami. Váží 101 kilo. Nezabírá ani aqua gymnastika, ani setkání s vrstevnici Alicí, která se ze všeho nejvíc touží zabít. A když se od Kevina odvrátí i jediný přítel Moukoumbi, zdá se, že jeho život bude už jen plný ústrků a posměšků. Ale pak se objeví mužský vzor. Mladík Patrick pracuje v bezpečnostní agentuře, má ostrého psa a množství historek o tom, jak sloužil u speciálních jednotek. A i když Kevinovi neřekne jinak než Bubulín, alespoň chce z něj vychovat elitního vojáka. Vyhraje Kevin válku se samotou a obezitou?


Za láskou vzhůru (Un homme a la hauteur / Up For Love)
Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný, jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání…

https://www.youtube.com/watch?v=jnzrMicuxNQ

 

A tyto filmy přišly do kin v týdnu minulém a pořád je máte čas chytnout

Heidi, děvčátko z hor (Heidi) – s dabingem
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostného hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankfurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký…

https://www.youtube.com/watch?v=XditShOuiF0
Jason Bourne
Jason Bourne (Matt Damon) už poskládal skoro všechny střípky své rozbité životní mozaiky. Potrestal většinu tvůrců zvláštního programu, který z něj udělal stroj na zabíjení. Chce hodit minulost za hlavu a dál pokračovat prostou přítomností, kterou představují ilegální boxerské zápasy. Z tohohle komfortu ho vytrhne bývalá kolegyně, zběhlá agentka Nicky (Julia Stiles), která mu připomene, že na ty nejpalčivější otázky ještě odpovědi nedostal. Když ho pak málem dostane nájemný zabiják, pustí se znovu do boje s Agenturou, teď reprezentovanou tvrdým ředitelem Robertem Deweym (Tommy Lee Jones) a jednou nebezpečně chytrou analytičkou (Alicia Vikander). Jason Bourne se ocitá na staré známé horké půdě, kde nemůže věřit nikomu a ničemu a kde přežití vyžaduje, aby si vzpomněl na to, co se naučil v programu, který díky němu skončil.


Krotitelé duchů 3D (Ghostbusters 3D) – s dabingem
Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět!


Sezn@mka (ČR)
Seznamte se a množte se. Začít můžete s úsměvem u letní romantické komedie Sezn@mka s Jiřím Langmajerem v hlavní roli. Adam a Eva měli k seznámení ideální podmínky, byli rovnou nazí a bez jakékoliv konkurence. Dnes se ale nalezení partnera může stát pěkně tvrdým oříškem. Právě všemožné peripetie, uvěřitelné i neuvěřitelné situace a setkání při trnité cestě za tím pravým protějškem ukáže oddychová komedie Sezn@mka, jejíž tvůrci se inspirovali opravdovými zážitky a historkami.

https://www.youtube.com/watch?v=H-6uEgd6fqg

Články, které by tě mohly zajímat