Právě vysíláme

Filmy, které vás budou strašit dlouho po zhlédnutí. Jaké snímky si lidé dvakrát nepustí?

3. března 2021 13:10
Filmy, které vás budou strašit dlouho po zhlédnutí. Jaké snímky si lidé dvakrát nepustí?

Některé filmy jsou tak strašidelné, že se na ně lidé vůbec nedodívají, natož aby si je pustili znovu. Filmoví fandové sestavili na Reddit seznam těch nejšílenějších. Jaké snímky je nenechají spát?

Strašidelných filmů existuje mnoho, jen některé s vámi ale zacloumají natolik, že se je bojíte nechat běžet. Ať už proto, že jsou plné násilí, nebo třeba nevysvětlitelných podivností.

Jedním z nejšílenějších snímků je Antikrist. Ačkoliv je výborně natočený, spousta lidí ho musela vypnout. Odvážný film natočený podle scénáře Larse von Triera, jenž ho psal údajně pod vlivem drog, obsahuje několik scén zobrazujících mučení genitálii. A na to vážně není hezký pohled!

 

Deadgirl je komedií, která obsahuje spoustu černého humoru. Dva kamarádi ve filmu objeví v bývalém blázinci tělo zombie dívky. No, a můžete hádat, co se stane. Z nastalé situace se teenageři snaží vycouvat s rozumem, střetnou se však ve svých názorech a začne tak zvrácená hra, do které jsou pomalu zatahovány další a další osoby.

 

A co teprve snímek Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec. Orgie, hádky, sprostá slova, násilí… Neexistuje snad nic, co byste ve filmu nenašli. Ačkoliv byl natočený už v roce 1989, stále patří mezi nejlepší ve svém žánru.

 

Zdroj: Ladbible, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat