Právě vysíláme

George Clooney přiznal, jak je na tom s penězi. Honorář za jeden den natáčení vám vyrazí dech

7. prosince 2021 11:10
George Clooney přiznal, jak je na tom s penězi. Honorář za jeden den natáčení vám vyrazí dech

Hollywoodský krasavec George Clooney si může role vybírat. Toho si je herec dobře vědom a s manželkou Amal nabídky velmi pečlivě zvažují.

George Clooney nedávno přiznal, podle čeho pracovní nabídky přijímá.  V rozhovoru pro britský The Guardian uvedl, že hlavním kritériem je, aby byla práce v souladu s jeho názory a životním stylem. Přestože z finančních nabídek by se normálnímu smrtelníkovi zatočila hlava, tak peníze při rozhodování pro George nehrají roli. Uvedl to i na konkrétním příkladu.

George Clooney s manželkou Amal

Na otázku zvídavého novináře, zda v současné době dostatek peněz, odpověděl: „No ano. Nabídli mi 35 milionů dolarů za den práce na reklamě pro aerolinie, ale probral jsem to s Amal a rozhodli jsme se, že to za to nestojí.“ Odpověď pak doplnil: „Bylo to propojeno se státem, který je sice spojencem, ale aktuálně je to poněkud diskutabilní.“

George také přiznal, že v poslední době přijímá méně filmových rolí. Uvedl, že moc skvělých nabídek nepřichází. Vzhledem k tomu, že má vyděláno, nemusí brát zakázky, které se mu nelíbí. „Když jsem v létě slavil šedesátiny, s manželkou jsme se o tom bavili. Řekl jsem jí, že v tom pořád umím chodit a oba svou práci milujeme. Ale musíme si být jistí, že nevezmeme nějakou hloupost. Prostě žít vlastní život,“ dodal Clooney.

Články, které by tě mohly zajímat