Právě vysíláme

Gwyneth Paltrow prodává kontroverzní dětské plenky. Chce za ně neskutečný balík

24. května 2022 13:49
Gwyneth Paltrow prodává kontroverzní dětské plenky. Chce za ně neskutečný balík

Gwyneth Paltrow je proslulá svým kontroverzním podnikavým duchem. Od svíčky s vůní vagíny se posunula k předraženým dětským plenkách. Neuvěříte, za kolik jednorázové plenky prodává.

Hollywoodská herečka je známá jako guru v oblasti zdravé výživy a životního stylu. Minulý rok v lednu uvedla na trh pod svou značkou Goop svíčku, která má vonět jako její vagína. Tu prodává přibližně za 1 600 korun a právě kvůli tomuto kontroverznímu produktu se dostala Gwyneth do problémů. Jedna svíčka měla explodovat a zákazník z Texasu kvůli ní hnal herečku k soudu.

Nebylo to poprvé, kdy Gwyneth skončila kvůli svému podnikání u soudu. Již v minulosti musela zaplatit v přepočtu 3 miliony korun za to, že prodávala vaginální vejce, jež měla ženám upravovat hormonální hladinu v těle a regulovat menstruační cyklus. Soud ale rozhodl, že tato tvrzení nebyla vědecky podložena.

Luxusní plenky

Nyní Gwyneth začala prodávat další kontroverzní produkt. Od vaginální svíčky se posunula k dětským plenkám, které ovšem pobouřily mnoho rodičů. Herečka představila The Diapér – jednorázové plenky, které se prodávají za neuvěřitelných 120 dolarů za balení dvanácti kusů.

 

The Diapér je popisována jako luxusní plenka vyrobená z panenské vlny alpaky, drahokamů jantaru a nesoucí vůni jasmínu. „Naše nová jednorázová plena je podšitá vlnou z panenské alpaky a zpevněná drahokamy jantaru známými pro své prastaré schopnosti očišťovat emoce. Nasycená je vůní jasmínu a bergamotu,“ píše se v příspěvku na instagramu.

Tento produkt je však ve skutečnosti PR trik společnosti Goop, která spolupracuje s neziskovou organizací Baby2Baby s cílem zvýšit povědomí o vysokých daních uvalených na plenky v některých státech USA.

Články, které by tě mohly zajímat