Právě vysíláme

Gwyneth Paltrow ženou k soudu kvůli svíčce s vůní vagíny

28. května 2021 11:10
Gwyneth Paltrow ženou k soudu kvůli svíčce s vůní vagíny

Svíčka s vůní vagíny od Gwyneth Paltrow explodovala. Zákazník z Texasu žene herečku k soudu.

Hollywoodská herečka je známá též jako guru v oblasti zdravé výživy a životního stylu. Minulý rok v lednu uvedla na trh pod svou značkou Goop svíčku, která má vonět jako její vagína. A právě kvůli tomuto kontroverznímu produktu se nyní dostala Gwyneth do problémů.

Svíčky, které se prodávají za přibližně 1 600 korun, jsou popsány jako „zábavná, nádherná, sexy a krásně nečekaná vůně“, která je vyrobena z pelargónie, citrusového bergamotu a cedrových látek s damašskou růží a semenem ambrety.

Coby Watson z Texasu tvrdí, že svíčka s vůní intimních partií herečky explodovala a způsobila „peklo“ v obývacím pokoji poté, co ji tři hodiny pálil na nočním stolku. Muž následně musel utéct z domu plného kouře. Nyní žádá o soudní řízení a odškodné v přepočtu 100 milionů korun.

 

Podle soudních dokumentů požár zanechal na nočním stolku vypálený černý prsten a nádoba na svíčku byla ohořelá. Nebyla však hlášena žádná zranění.

Web Goop má na svém webu varování, v němž doporučuje lidem, aby svíčku nepálili déle než dvě hodiny. „Jsme přesvědčeni, že toto tvrzení je lehkomyslné a je snahou zajistit si nadměrně vysokou výplatu. Stojíme si za bezpečností produktů, které prodáváme,“ řekl mluvčí Goopu pro Sky News.

Není to poprvé, co Gwyneth skončí kvůli svému podnikání u soudu. Vloni v září musela zaplatit v přepočtu 3 miliony korun za to, že prodávala vaginální vejce, jež měla ženám upravovat hormonální hladinu v těle a regulovat menstruační cyklus. Soud ale rozhodl, že tato tvrzení nebyla vědecky podložena.

Zdroj: People, Goop

Články, které by tě mohly zajímat