Právě vysíláme

Hannah Montanu nemusela hrát Miley Cyrus. V hledáčku měli tvůrci velkou hvězdu

17. září 2022 9:10
Hannah Montanu nemusela hrát Miley Cyrus. V hledáčku měli tvůrci velkou hvězdu

Jméno Miley Cyrus je spjato se seriálem Hannah Montana. Nebyla však tou, o kterou tvůrci show pro mládež snili. Původně měli zálusk na hvězdu Gepardích koček.

Miley Cyrus neodmyslitelně patří seriál Hannah Montana, který byl ve své době hitem mezi teenagery. Pro zpěvačku a herečku šlo o první velkou roli, casting absolvovala v pouhých dvanácti letech. Jako Miley Stewart ji diváci vídali na televizních obrazovkách dlouhých pět let, v roce 2011 se rozhodla své působení v seriálu ukončit a jít vlastní cestou.

Jak nyní prozradila castingová ředitelka Lisa London, v hledáčku tvůrců byla na prvním místě jiná herečka. Konkrétně Belinda Peregrín, kterou diváci mohou znát z druhého dílu Gepardích koček.

Kromě ní tvůrce zaujala také Taylor Momsen, jež nakonec dostala roli Jenny Humphrey v seriálu Gossip Girl, který měl premiéru rok po Hannah Montaně. A jen krůček od toho, aby se stala Miley Stewart (respektive Chloé Stewart, jak bylo původně ve scénáři), měla také Daniella Monet známá z Victorious.

Dokážeš si některou z hereček představit jako Hannah Montanu? Dej nám vědět v anketě

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat