Právě vysíláme

Harry Potter po dvaceti letech již brzy. Podívejte se na první trailer

6. prosince 2021 14:10
Harry Potter po dvaceti letech již brzy. Podívejte se na první trailer

Harry Potter se po dvaceti letech vrací do Bradavic. Těšit se můžete na speciální show, kterou filmaři chtějí připomenout 20 let od vydání prvního snímku slavné kouzelnické série.

Fanoušci Harryho Pottera se konečně dočkali shledání, na které dlouho čekali. Na oslavu 20. výročí vydání Harryho Pottera a Kámen mudrců (filmu, který začal s ikonickou franšízou), dali Warner Bros a HBO Max znovu dohromady obsazení seriálu pro nový speciální reunion.

Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts má mít premiéru na HBO Max na Nový rok a první upoutávka na tuto událost je konečně tady. Trailer obsahuje záběry na pár milovaných hvězd Harryho Pottera, když dostávají své dopisy k návratu. Podívejte se na video níže!

Před kamerou se tu opět setká nejen slavná trojice, herečtí představitelé Harryho, Rona a Hermiony. Bez hvězdného tria by to nešlo. Upoutávka neodhaluje úplný seznam hostů účastnících se shledání, ale pár jich potvrzuje. Do Bradavic znovu zavítá třeba Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Tom Felton (Draco Malfoy), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Mark Williams (Arthur Weasley), Gary Oldman (Sirius Black), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) a další.

Premiéra speciálního setkání po letech je naplánovaná na sobotu 1. ledna roku 2022 na HBO Max.

Články, které by tě mohly zajímat