Právě vysíláme

Harry Potter se vrací do Bradavic: Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint opět před kamerou

17. listopadu 2021 9:17
Harry Potter se vrací do Bradavic: Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint opět před kamerou

Harry Potter se vrací do Bradavic. Tak se jmenuje speciální show, kterou si filmaři chtějí připomenout 20 let od vydání prvního snímku slavné kouzelnické série.

Na Instagramu oznámili plánovanou show sestřihem slavných scén, které doprovodili textem: Jsou zpátky… Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson nám připravili nejlepší uvítání do nového roku, jaké jsme si mohli přát. Sledujte jejich setkání 1. ledna 2022 ve speciální show oslavujícím dvacetileté výročí.“

Před kamerou se tu opět setká nejen slavná trojice, herečtí představitelé Harryho, Rona a Hermiony, ale i další slavní herci. Do Bradavic znovu zavítá třeba Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Tom Felton (Draco Malfoy), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Mark Williams (Arthur Weasley), Gary Oldman (Sirius Black), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) a další.

Show poodkryje zákulisí natáčení, nabídne rozhovory s herci a odhalí vystřižené scény, které jsme nikdy před tím neviděli. Pro skalní filmové fandy kouzelnického světa Harryho Pottera to jistě bude zážitek. Vždyť kdo by si pomyslel, že se návratu Hermiony, Harryho a Rona před kameru – a ještě k tomu v Bradavicích – někdy dočkáme?

Premiéra speciálního setkání po letech nazvaná Harry Potter: Return To Hogwarts je naplánovaná na sobotu 1. ledna roku 2022 na HBO Max.

Články, které by tě mohly zajímat